fredag 15 oktober 2010

Snart slut..

Nu är det snart slut på denna blogg. Detta har varit ett roligt projekt tycker jag! Vi har haft kul och det har varit lärorikt. Inte som ett vanligt skolarbete, vilket kan vara skönt för omväxlingens skull. Det har även varit roligt att läst de andras bloggar! Fått intressanta kommentarer och roliga samtalsämnen!

Jag tyckte detta var kul :) Vad tyckte ni?

4 kommentarer:

  1. Jag tycker också att det har varit jätteroligt att blogga! Från början trodde jag inte att det skulle bli så kul men jag har lärt mig mycket och tar tillbaka det. Detta var absolut ett roligt arbetssätt som jag tycker ska fortsätta på skolan =)

    SvaraRadera
  2. Att blogga trodde jag inte var min grej fast jag visste inte att man kunde blogga om ett ämne. Att blogga om ett ämne var både lärorikt och intressant. Jag skulle kunna tänka mig att blogga i andra arbeten också.
    /Reinhold

    SvaraRadera
  3. Jag tycker också att det varit intressant och roligt att blogga. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att driva en blogg privat men jag tycker detta varit intressant när man fått lära sig något på annat sätt än genom till exempel redovisningar/ föreläsningar. / Elin

    SvaraRadera